KFO.jpg

Expositie Kunstfabriek Oss

Startdatum
15 september 2022 09:00
Stopdatum
21 oktober 2022 18:00

Werk kunstenaars Kunstfabriek te bezichtigen in foyer en gangen

De kunstenaars van de Kunstfabriek uit Oss exposeren vanaf medio september bij Muzelinck, aan de Raadhuislaan in Oss. Hun kleurrijke werk is nog te zien tot en met oktober in de gangen en de foyer van Muzelinck. De expositie is gratis te bezoeken tijdens de openingsuren van Muzelinck.

Huisgenoot
Kunstfabriek is een atelier aan het st. Barbaraplein in de Osse binnenstad, waar personen met een verstandelijke,- of meervoudige beperking de mogelijkheid krijgen om hun creatieve talenten verder te ontwikkelen. De kunstenaars van de Kunstfabriek komen wekelijks gebruik maken van de ateliers bij Muzelinck.

Ook exposeren?
Muzelinck biedt graag een podium aan (amateur)kunstenaars. Heb je voldoende werk dat wellicht geschikt is voor een expositie bij Muzelinck, neem dan contact op met Muzelinck of kom eens langs.

''Atelier KunstfabriekOss duikt onder water!"

KunstfabriekOss is een uniek en kleurrijk atelier aan het st. Barbaraplein in de Osse binnenstad, waar kunstenaars met een verstandelijke-, of de meervoudige beperking de mogelijkheid krijgen om hun creatieve talenten verder te ontwikkelen . De kunstenaars worden uitgedaagd zelf met ideeën te komen en deze, zoveel mogelijk, naar eigen inzicht te verwezenlijken. Dit kan o.a. door te werken met verschillende schilder- en tekentechnieken, mozaïek, beeldhouwen, vilt, papier-maché, keramiek en al wat mogelijk is. Ook muziek en toneel behoren tot onze mogelijkheden.

In maart 2022 bestond Atelier KunstfabriekOss alweer 23 jaar! In de afgelopen jaren in is het uitgegroeid tot een atelier met 35 unieke, getalenteerde kunstenaars! Het atelier staat midden in de samenleving en werkt o.a. samen met scholen, kunstenaars, bedrijven en iedereen die samen kunst wil maken en beleven! Tijdens exposities, kunstmarkten, festivals en projecten laten we graag onze pure en eigen kunstwerken zien!

Afgelopen periode hebben de kunstenaars zich laten inspireren door het thema: ''water en onder water''. Hieruit is een kleurrijke expositie ontstaan met uiteenlopende kunstwerken op doek, maar ook van papier maché, keramiek en stof. Kom kijken en laat u verassen! Heeft u interesse in een van onze werken, neem dan contact op met KunstfabriekOss.

Zie hieronder alvast een preview van de Expositie:

IMG_4440.jpg