Event_30735 Circus

Peuterfestival met thema Circus

Startdatum
25 februari 2024 10:00
Stopdatum
25 februari 2024 13:00

Deze ochtend organiseren Bibliotheek Oss, Muzelinck Centrum voor de Kunsten, Stadsarchief Oss en theater De Lievekamp samen het Peuterfestival Oss! Het festival staat in het teken van het thema Circus en bij iedere locatie is er van álles te beleven. Een heerlijke ochtend voor het hele gezin!

Het Peuterfestival begint om 10.00 uur en zal ongeveer 3 uur duren. Je hebt slechts één kaartje per persoon nodig om alle onderdelen van het festival te kunnen bezoeken. Dit geldt voor zowel kinderen als voor volwassenen!

Deze ochtend is geschikt voor kinderen van 3 tot 6 jaar.  

PROGRAMMA EN TIJDEN

De Lievekamp | Circus Piccolo
Rabo Zaal 

Kom in de Rabo Zaal genieten van Circus Piccolo! Een écht circus, maar alles is ‘Piccolo’ - oftewel, klein. Met twee artiesten, poppenspel, muziek en inbreng van het publiek wordt er een interactief miniatuurcircus tot leven gebracht met een flinke dosis nostalgie, humor en magie!   

Muzelinck | Spring & Zing
Om 10.00, 10.30, 11.00, 11.30, 12.00 en 12.30 uur

Ontdek bij deze workshop van dertig minuten hoe leuk het is om (circus)muziek te maken en hier als een circusartiest op te bewegen!
Maximaal 12 kinderen per workshop, (groot)ouders mogen erbij zijn en meedoen.

Muzelinck | Circus van klei
10.30-11.30 uur en 11.45-13.00 uur

Maak je eigen circusdier- of artiest van klei!
Maximaal 12 kinderen per workshop, (groot)ouders mogen erbij zijn en meedoen. Tijdens de workshop mag je in- en uitlopen.

Bibliotheek Oss | Circusspeurtocht
Doorlopend

Ben jij dapper als een leeuwentemmer, grappig als een clown of lenig als een acrobaat? Laat dan je beste circuskunsten zien tijdens de circusspeurtocht in de bibliotheek! De circusartiesten uit het boek Bij ons in het circus van Koos Meinderts laten zien hoe het moet. Kun jij ze allemaal vinden en de kunstjes uitvoeren?

Stadsarchief Oss | Verteltheater
Doorlopend

Een directeur en jongleur vertellen alles over het circus in Oss. Hierbij kunnen ze natuurlijk niet stil blijven zitten! Ze nemen ook nog hun eigen dieren mee. Kom jij deze circusexperts ontmoeten?

Kaarten (€ 15,00 p.p.) zijn verkrijgbaar bij Theater De Lievekamp.

https://www.lievekamp.nl/programma/thema-circus-voor-jong-oud-peuterfestival-oss-25-feb-10-00/