Patrick_02_Dibond

Expositie Focoss

Startdatum
8 januari 2024 09:00
Stopdatum
7 maart 2024 17:00

Fotoclub Focoss exposeert van 8 januari t/m 7 maart 2024.

Deze expositie omvat een grote verscheidenheid aan onderwerpen, zoals architectuur-, urbex-, macro-, straat-, studio- en avondfotografie, maar ook landschappen, sport, enzovoorts. Deze expositie bevat een selectie van zo’n 35 foto’s in twee verschillende uitvoeringen:

Dibondfoto’s
Deze foto’s zijn in het formaat 60 x 40 cm afgedrukt op aluminium met een mooie bovenlaag. Ze hebben geen lijst nodig en hebben een bijzondere uitstraling. Kijkend in een bepaalde hoek lichten de lichtere delen in de foto’s erg mooi op.

Forexfoto’s
Deze ingelijste foto’s zijn geprint op een paar millimeter laag schuim en erg licht. Meestal is een passe-partout niet nodig en komt de hele foto zo beter uit.

Vind of lijkt je fotograferen ook leuk?
Ben je geïnspireerd geraakt door de foto’s en wil je meer weten over fotografie? Dan ben je van harte welkom om op een clubavond vrijblijvend te komen kijken.
Focoss is een gezellige, kleinschalige club van zestig leden met beginnende en ervaren hobby-fotografen. Samen bespreken we foto’s en worden er leuke foto-uitstapjes gemaakt. Tijdens de doe-avonden leren we van elkaar over apparatuur en techniek. We nodigen regelmatig sprekers uit en bekende fotografen vertellen over hun werk. Meer info en foto’s: www.focoss.nl