Facebook header osse nacht 2024

De Osse Nacht

Startdatum
16 november 2024 19:00
Stopdatum
None

De Osse Nacht: hét festival voor amateurkunst in Oss

Maak je klaar voor een avond vol muziek, theater, dans en kunst, want De Osse Nacht komt terug! Na het daverende succes van vorig jaar met meer dan 1000 bezoekers, organiseren Muzelinck en Theater van de Stad opnieuw dit bruisende festival voor amateurkunst. Iedereen die zich creatief wil uitleven, van beginner tot gevorderde, is welkom om mee te doen! Schrijf je in vóór 16 september en grijp je kans om te schitteren op één van de festivalpodia in het theater en centrum voor de kunsten.

Op De Osse Nacht komt de stad tot leven met een veelzijdig aanbod aan optredens en exposities in een ontspannen sfeer. Ben je een muzikant, theatermaker, danser of beeldend kunstenaar? Grijp dan nu je kans om jouw talent te laten zien! Het maakt niet uit of je net begint of al jaren ervaring hebt, iedereen is welkom om deel te nemen.

UITREIKING KUNSTCULTUURPRIJS OSS

Dit jaar vindt tijdens De Osse Nacht ook de uitreiking van de Kunstcultuurprijs Oss plaats! Deze prestigieuze prijs wordt eens in de drie jaar uitgereikt aan cultuurmakers die een bijzondere bijdrage leveren aan de lokale kunst- en cultuursector. De winnaar ontvangt een prachtige trofee en een geldbedrag van maar liefst € 10.000. Naast de winnaar worden ook alle genomineerden geëerd met een prijs voor hun nominatie. Dit maakt De Osse Nacht dé plek waar talent en passie voor kunst in de schijnwerpers staan en waar iedere creatieveling zich kan presenteren en laten inspireren.

OPROEP AAN ALLE AMATEURKUNSTENAARS: DOE MEE!

Of je nu muziek maakt, een theateract hebt, een dansvoorstelling wilt geven, of juist een andere kunstvorm beoefent, De Osse Nacht biedt jou een podium! We nodigen alle enthousiaste amateurkunstenaars uit om zich in te schrijven en deel uit te maken van dit bijzondere evenement. Van solo tot groep en van popkoor tot fotograaf, voor iedereen is een geschikte plek te vinden op het festival. Niet alleen het publiek gaat geïnspireerd naar huis, ook jij als artiest zult geïnspireerd worden door de optredens van je mede-deelnemers. Klaar om geïnspireerd te raken en je talent te laten zien? Meld je aan en maak deel uit van De Osse Nacht!

INSCHRIJFFORMULIER DE OSSE NACHT

KAARTVERKOOP GESTART

Voor diegenen die de avond willen bijwonen en zich willen laten verrassen door het creatieve talent van onze regio: de kaartverkoop is al gestart via de website en de Theaterkassa van De Lievekamp. Zorg dat je erbij bent!