Tessa-©-Jostijn-Ligtvoet-Fotografie-56.jpg

Tessa van Buuren

Muziek
Tessa van Buuren

Tessa van Buuren is een gepassioneerde violist, uitvoerend musicus en docent. Omdat muziek in haar leven een onmisbare rol heeft gespeeld, krijgt ze er ontzettend veel energie van als ze andere mensen mag laten zien en vooral voelen hoe waardevol muziek kan zijn. Als docent onderscheidt Tessa zich door haar gedrevenheid, toegankelijkheid, analytisch vermogen en empathie.

Tessa heeft ervaring met leerlingen vanaf vier jaar. Ook volwassenen zijn van harte welkom, want niemand is te oud om de universele taal van de muziek te leren of onderhouden. Tessa vindt persoonlijke aandacht heel belangrijk en stippelt voor al haar leerlingen een individueel traject uit. Geen enkele leerling heeft immers dezelfde interesses en talenten.

Naast een opleiding in de klassieke muziek, heeft Tessa ook ervaring met rock-, pop- en musicalmuziek, waardoor ze een breed repertoire kan aanbieden. Omdat ze regelmatig optreedt op binnen- en buitenlandse podia, staat ze midden in de praktijk, wat haar lesgeven zeker ten goede komt. Middels regelmatige cursussen en bijscholingen zorgt Tessa dat haar kennis van het vakgebied in de breedste zin van het woord tot in de puntjes verzorgd blijft.

Voor meer informatie over Tessa’s werkzaamheden kunt u terecht op haar website: www.tessavanbuuren.nl.

De foto's van Tessa zijn gemaakt door Jostijn Ligtvoet Fotografie.