Sjack_0385.jpg

Sjack Esmyer

Sjack_0014.jpg

Even voorstellen....

Mijn naam is Sjack Esmyer en ik zal vanaf maandag 3 april werkzaam zijn bij Muzelinck als Projectleider. Ik zal me vooral bezig houden met projecten binnen de programmalijnen KunstLeren (onderwijs) en KunstOntmoeting (kunstbeoefening in de vrije tijd).

Ik ben 41 jaar oud en een gepassioneerd mens. Ik ben getrouwd met Manon, samen hebben we vier kinderen (13, 11, 8 en 6 jaar). We wonen in Berghem, net aan de bosrand en op slechts een kwartiertje fietsen van Muzelinck. Naast mijn dagelijkse werk zet ik me graag in als vrijwilliger voor diverse verenigingen en initiatieven en houd ik mezelf fit door een paar keer per week te sporten; ik beoefen met veel plezier calisthenics en wandel daarnaast graag door de omgeving.

Al jaren ben ik als freelancer en ondernemer actief in de culturele sector; structurele muzieklessen en -projecten, theaterproducties, evenementen, onderwijs, muziekverenigingen, aangevuld met ad hoc culturele avonturen. Als kind en daarna als volwassene heb ik mogen ervaren hoe ontzettend fijn het is om op te groeien en te leven in een cultuurrijke omgeving. Het is díe ervaring die ik anderen ook gun en dé reden waarom ik onlangs heb gesolliciteerd bij Muzelinck.

Ik kijk er enorm naar uit om iedereen te ontmoeten en ben benieuwd naar jullie achtergrond en visie. De Muzelinck heeft een prachtige historie en een nog mooiere toekomst. Graag tot snel om die toekomst samen vorm te geven!