Marleen van Dooren Zuiderwaterliniefestival IMG_6270 (002).jpeg

Marleen van Dooren

Muziek
Marleen van Dooren profielfoto .jpeg

Marleen van Dooren is sinds 2005 aan Muzelinck, centrum voor de kunsten verbonden en is werkzaam als saxofoondocent en projectmedewerker.

Saxofoonlessen

Na een korte periode trompet gespeeld te hebben werd de saxofoon het instrument waarmee Marleen haar muzikale verhaal wilde vertellen.

Tijdens de saxofoonlessen staat 1 vraag centraal, wat wil de leerling leren en bereiken en wat past binnen zijn of haar eigen mogelijkheden. Marleen's passie voor het instrument, haar brede ervaring en geduld, zorgen ervoor dat er een prettige, veilige en goede leeromgeving is. Je kunt bij Marleen terecht voor het leren bespelen van alle typen saxofoons en diverse uiteenlopende muziekstijlen.

Projectmedewerker

Bij Muzelinck zijn er veel mogelijkheden als het gaat om projecten, amateurkunst, onderwijs en Kunst & Geluk. Marleen heeft hierbij ruimschoots ervaring in het organiseren, adviseren en bieden van ondersteuning.

Verbinden en samenwerken met verschillende partners uit Oss, Bernheze en Cuijk maakt een belangrijk deel uit van haar werkzaamheden.