Fanny Jol.jpg

Fanny Jol

Fanny Jol.jpg

Mijn naam is Fanny Jol en ben bij Muzelinck werkzaam als Projectleider. Ik houd me vooral bezig met projecten binnen de programmalijnen KunstLeren (onderwijs) en Kunst & Geluk (sociaal domein).

Alweer een behoorlijk tijd geleden heb ik een mooie studie aan de kunstacademie Maastricht (TeHaTex) mogen volgen en aardig wat jaren in het middelbare onderwijs als docent Beeldend/CKV gewerkt.

Via een omweg in project en event management ben ik weer bij cultuureducatie uitgekomen. Ik heb als coördinator kunstonderwijs in Meierijstad gewerkt en vervolgens als intermediair tussen scholen & kunstinstellingen in Eindhoven. Inmiddels heb ik 10 jaar ervaring binnen cultuureducatie en heb ik vele mooie programma’s en projecten mogen ontwikkelen en organiseren voor het onderwijs en het sociaal domein.

Die ervaring neem ik graag mee naar Oss om scholen en zorginstellingen te ondersteunen bij hun kunsteducatieve programma’s. Ik onderhoud vanuit Muzelinck direct contact met alle Osse kunstinstellingen en zelfstandige kunstvakdocenten die ik in verbinding breng met de vraag vanuit het veld.

Ik geniet met volle teugen van al het moois dat kinderen en jongeren mogen maken en meemaken binnen de kunsten en zet mijn energie heel graag in om die avontuurlijke belevenissen mogelijk te maken.

Het leven bestaat immers uit zo veel meer dan letters en cijfers. En daar mag naar mijn mening veel meer aandacht voor zijn!