Werk Josien Hokken.jpg

Verrassende expositie door Josien Hokken

Datum
10 januari 2023 09:00

Velen kennen Josien als de vrouw die de bezoekers van Muzelinck zo warm ontvangt van achter de balie. Maar de altijd goedlachse Josien heeft nog veel meer in haar mars! Ze maakt ook prachtige kunst. Haar werk is heel kleurrijk en divers. Het is nog tot 1 maart te bewonderen in de gangen en de foyer van Muzelinck. De expositie is gratis te bezoeken tijdens onze openingsuren. Graag introduceert Josien zichzelf als volgt:

Ik ben Josien Hokken geboren te Rotterdam in 1957. Sinds 10 jaar ben ik werkzaam als Front-Office medewerkster bij Muzelinck wat ik met veel plezier doe.

Bijzonder leuk dat Muzelinck mij de gelegenheid geeft om intern te mogen exposeren! Mijn hobby is namelijk schilderen, waarbij ik gebruik maak van diverse technieken. Mijn eerste schilderijen zijn geschilderd waarbij ik ansichtkaarten als voorbeeld heb gebruikt. Sinds een aantal jaren schilder ik alleen nog vanuit mijn intuïtie, gebruik makend van het hele kleurenpalet waardoor sommige schilderijen echte zoekplaatjes zijn geworden.

Ik wens u veel kijkplezier toe!
Warme groet Josien

Josien Hokken profielfoto.jpg