Start Verwerkplaats 17 november.jpg

Pilot Verwerkplaats gestart

Datum
17 november 2022 19:00

Op 17 november zijn wij gestart met een pilot van de Verwerkplaats bij Muzelinck. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor mensen die te maken hebben met verlies en rouw. Er is veel belangstelling voor deze manier van verwerken van verlies met inzet van kunst. Kunstenaar en coach Daan Mijnders begeleidt de deelnemers tijdens de bijeenkomsten. Gedurende deze pilot van 5 bijeenkomsten ervaren de deelnemers wat het kunstzinnig bezig zijn hen kan brengen. Omdat het om een pilot gaat zijn hier geen kosten aan verbonden.

Verwerkplaats - verwerken van verlies op kunstzinnige wijze
Door deze verwerkplaats willen wij mensen meer vertrouwd laten raken met verlies en rouw. Onderwerpen waar iedereen mee te maken heeft of krijgt, die bij het leven horen en waar nog heel wat taboe en onwetendheid omheen hangt. Ons doel is om je op kunstzinnige wijze sterker te maken door de informatie die je opdoet tijdens het kunstzinnige proces over wat verlies voor je betekent, hoe je er mee om kunt gaan en hoe je anderen kunt bijstaan.

De vijf bijeenkomsten gaan niet alleen in op verlies door het overlijden van een naaste, maar besteden ook aandacht aan andere verliessituaties die vaak ten onrechte onderbelicht blijven, zoals verlies van je gezondheid, werk, relatie of je toekomstperspectieven.

Heb je interesse in deze bijeenkomsten? Neem dan contact op met Angelique Alma, angelique.alma@muzelinck.nl.
Wij informeren ook graag zorgprofessionals die mogelijk hun cliƫnten willen doorverwijzen.

Start Verwerkplaats 17 november.jpg