Aftrap Peter van Aar IMG-7202.jpg

Netwerkborrel kunstvakdocenten smaakt naar meer!

Datum
18 april 2023 09:00

Muzelinck organiseerde op maandag 17 april een netwerkborrel voor kunstvakdocenten, kunstenaars, musici, theatermakers, dansers.


Waarom?
Omdat Muzelinck het belangrijk vindt om te verbinden, om deze mensen ervaringen te laten uitwisselen en van elkaar te laten leren, zich door elkaar te laten inspireren en om nieuwe samenwerkingen en ideeën te laten ontstaan.
En zéker ook omdat Muzelinck flinke ambities heeft waarvoor wij goede mensen in ons netwerk nodig hebben! Samen met deze mensen willen wij de gemeenschap in Oss en directe omgeving een stukje mooier maken en het welzijn van de inwoners waar mogelijk verbeteren met inzet van kunst en cultuur. Dat doen we bij Muzelinck, op scholen en in wijken. We werken aan veel verschillende projecten en zoeken bij elk project de 'perfecte match' met een kunstenaar met wie we samen werken.

De oproep was dan ook 'laat ons weten dat je er bent!'

Het was een mooie aftrap en het smaakt zeker naar meer!
Met grote dank aan Peter van Aar die met prachtige woorden het belang van deze bijeenkomst duidelijk maakte, aan directeur-bestuurder Jet Smeets die vertelde over waar Muzelinck zich mee bezig houdt en waarom, en aan Jeroen Princen die met zijn charme en de perfect gekozen liedjes iedereen in de juiste stemming bracht!

Was je er niet bij, maar wil je wel graag in ons netwerk en aansluiten bij de volgende bijeenkomst? Stuur dan een mail aan sjack.esmyer@muzelinck.nl, dan zorgen wij ervoor dat je een uitnodiging ontvangt.
Save the date: De volgende netwerkborrel staat gepland op 3 juli om 16.00 uur bij Muzelinck.