Muzelinck weer open!.jpg

Muzelinck Unlocked en gratis proeflessen

Datum
12 mei 2021 09:00

Jippie!!! We zijn weer open!
Alle individuele muzieklessen vinden weer plaats bij Muzelinck. De groepslessen (beeldend en muziek) voor kinderen (tot en met 17 jaar) mogen ook weer plaatsvinden en de groepslessen (m.u.v. koren) voor volwassenen starten weer vanaf 5 juni.

Muzelinck Unlocked
Het was een zware tijd voor allemaal. We willen graag wat extra's bieden aan onze cursisten en ze nog voor de zomervakantie een 'warm Muzelinck gevoel' geven. In samenwerking met een aantal muziekdocenten zijn er workshops ontwikkeld. Er zit voor iedereen wat bij en onze cursisten mogen hier gratis aan deelnemen. In de eerste week van juni ontvangen de cursisten hier informatie over en zal het aanbod op de website staan. Zij kunnen zich dan tot uiterlijk 20 juni inschrijven. De workshops vinden in de maand juli plaats. Uiteraard houden we ook dan rekening met de maatregelen en vinden ook deze workshops 'coronaproof' plaats.

Gratis proeflessen
Onze deuren staan wagenwijd open, niet alleen voor onze huidige cursisten. Wij ontvangen ook heel graag nieuwe cursisten! Om te vieren dat we weer open zijn organiseren wij gratis proeflessen muziek voor nieuwe cursisten in de maanden juni en september. We hopen veel mensen kennis te laten maken met Muzelinck en muziek!