thumbnail_image009.png

Theater van de stad laat artiesten ‘shinen’ tijdens Fantastival

Datum
13 april 2023 10:00

Iedereen mag zijn wie die wilt zijn in de productie ‘This is me!’

Tijdens Fantastival op 11 juni 2023 zal het grote podium voor het Muzelinck pand aan de Raadhuislaan gevuld zijn met een grote diversiteit aan artiesten die samen één productie neerzetten: This is me! Muzelinck heeft Theater van de Stad gevraagd om verschillende groepen artiesten bijeen te brengen in één productie. In samenwerking met regisseuse Anja Vos geeft Theater van de Stad hier op fantastische wijze gehoor aan. This is me! is een theatrale act vol muziek, dans en acrobatiek. De achterliggende boodschap is dat je iedereen mag zijn wie je maar wilt en dat iedereen een spotlight verdient. ‘This is me’ zal drie keer worden opgevoerd tijdens Fantastival.

THIS IS ME! - Theatrale act vol muziek, dans & acrobatiek
And the OSScar goes to… Iedereen verdient een spotlight! En hoe gaaf is het om die spotlight te mogen delen?
Op Fantastival brengt regisseuse Anja Vos met Theater van de Stad lokale dansers, zangers, musici en zelfs acrobaten bij elkaar in één grote productie.

Tijdens dit muzikaal spektakel vol humor en vliegensvlugge afwisseling van artiesten kom je oren en ogen te kort. Laat je meeslepen in een filmische wereld vol paparazzi, Hollywoodsterren, bekende soundtracks en een onvergetelijk ‘moment of fame’!

THIS IS ME gaat over jou en mij, over wie je bent, over jezelf zijn en dat je iedereen mag zijn wie je maar wilt!

Deze act is te zien op het grote podium voor Muzelinck en is geschikt voor alle leeftijden.
Artiesten in deze productie zijn: Big Band Ravenstein, Turbo Tramps Oss, Idance Academy, Popkoor d’Accord, zangeressen Anisa Slegers, Michelle Geurts en Fileine Strik, het Nicolaaskoortje, Poëziepodium Oss.

thumbnail_image009.png