shutterstock_40916926.jpg

Kunstcultuurprijs Oss

Datum
4 juni 2024 16:00

Vanuit Muzelinck willen we je attent maken op het volgende initiatief vanuit de Gemeente Oss. Op dinsdag 4 juni jl. was de lancering van de Kunstcultuurprijs Oss en is de promotiecampagne gestart. We geven hieraan graag extra aandacht omdat we denken dat dit voor al onze contacten een positieve stimulans is voor kunst en cultuur in de breedste zin van het woord binnen de gemeente Oss.

De vakjury wordt enthousiast van cultuurmakers die een onderscheidende bijdrage leveren aan kunst en cultuur in Oss.

  • Wie heeft iets bijzonders ontwikkeld?
  • Wie heeft een vernieuwend idee geïntroduceerd?
  • Wie heeft op positieve wijze een fundamentele verandering teweeggebracht in de kunst- en cultuursector?

Op 16 november, tijdens De Osse Nacht, wordt de Kunstcultuurprijs Oss uitgereikt. Een drie-jaarlijkse terugkerende prijs van de gemeente Oss om bijzondere, vernieuwende en/of veranderende initiatieven op het gebied van kunst en cultuur te ondersteunen én te stimuleren. Uitgebreide info kan je vinden via deze link: Kunstcultuurprijs Oss 2024

De mogelijkheid om aan te melden is gestart en dit kan tot en met 7 oktober 2024. Cultuurmakers kunnen zichzelf of een ander hiervoor aanmelden.

Bij de balie van Muzelinck liggen kaartjes met info om mee te nemen en eventueel uit te delen aan Osse cultuurmakers in je omgeving. Hoe meer mensen hiervan weten, hoe meer mensen kans maken op een nominatie en/of de prijs!!

2feafd14-7430-4dbe-b6d7-d2e994fe93d7_kunstcultuurprijsOss-logo-