CENTRUM VOOR DE KUNSTEN | BERNHEZE | CUIJK | OSS
Uitgelicht: docent Ingrid Friesen

Uitgelicht: docent Ingrid Friesen

Muzelinck werkt met bijzondere mensen. Ieder met zijn of haar eigen talent, maar allemaal met 1 passie; zoveel mensen mensen op inspirerende wijze in aanraking brengen met kunst en cultuur.

Dit keer laten wij u graag eens nader kennis maken met Ingrid Friesen, docent Tekenen en Schilderen. Ingrid deed de kunstacademie in Den Bosch (1996) is daarna begonnen als freelance illustrator. Inmiddels heeft Ingrid 2 prentenboeken geschreven en geïllustreerd, werkt ze in opdracht voor particulieren en bedrijven en is ze naast docent zeer actief betrokken bij onderwijsprojecten en buurtcultuurprojecten die Muzelinck uitvoert.

Ingrid is een veelzijdige docent en een heel prettige persoonlijkheid. Een cursist omschreef haar als volgt:
'Ingrid, je bent een hele, leuke sprankelende docent met erg veel geduld. Je hebt leuke onderwerpen waar de cursisten een eigen draai aan kunnen geven zonder enige druk, wat erg fijn is voor mensen die niet zeker zijn van hun kunsten (zoals ik haha).Je haalde het creatieve in mij naar boven, wat ik niet wist dat ik dat in me had en ik vond het nog leuk ook.

De cursus die net aan het opstarten is (we zoeken nog enthousiaste cursisten, beginners en gevorderden zijn welkom!) heet Tekenen, schilderen en mixed media en wordt gegeven op maandagavond bij Muzelinck. Doe je maandag mee? Kom het een les uitproberen en beslis daarna of je verder gaat met de cursus.

Meer informatie over deze cursus en Ingrid Friesen