CENTRUM VOOR DE KUNSTEN | BERNHEZE | CUIJK | OSS
De Osse Nacht

De Osse Nacht

De uitbraak van het Coronavirus heeft wereldwijd al voor de nodige annuleringen van evenementen en festivals gezorgd, zo ook in Oss en omgeving. Natuurlijk gaat het ook bij de organisatie van De Osse Nacht door het hoofd dat doorgang van het festival wellicht niet mogelijk is. Evenementen tot 1 juni zijn op dit moment verboden. De Osse Nacht vindt plaats op 13 juni en valt dus buiten de periode van de op dit moment gestelde maatregelen.

Uiteraard willen wij niets liever dan op deze dag zoveel mogelijk amateurkunstenaars een podium bieden en de inwoners van Oss en omgeving trakteren op een avond (en een stukje nacht) met een grote diversiteit aan optredens in een gezellige festivalsfeer. Wij zijn echter afhankelijk van een verlenging dan wel opheffing van de maatregelen van de overheid of we dit kunnen realiseren. We wachten de berichtgeving van de overheid af en maken direct daarna bekend of De Osse Nacht op 13 juni kan plaatsvinden.

Tot slot willen we nog graag het belang benadrukken van de coronamaatregelen. Door nu gezamenlijk onze verantwoordelijkheid te nemen en de maatregelen na te leven, kunnen we samen de impact van de coronacrisis op onze samenleving enigszins beperken. De Osse Nacht is een prachtig evenement, maar onze gezondheid is uiteindelijk het allerbelangrijkst!

Namens de organisatie van De Osse Nacht,
Theater De Lievekamp & Muzelinck, Centrum voor de Kunsten


Tot nader bericht blijft het mogelijk om in te schrijven voor deelname aan De Osse Nacht.
Onderstaand vindt u verdere informatie over het evenement.

Muzelinck en Theater van de Stad organiseren op zaterdag 13 juni 2020 De Osse Nacht.

Een avond en een stukje nacht vol muziek, theater en dans op verschillende podia in een ontspannen ‘festivalsfeer’. De Osse Nacht is een kunstfestival dat een podium biedt aan zoveel mogelijk amateurkunstenaars uit Oss en omgeving. Voor iedereen die wil beleven, optreden, zijn/haar talent wil laten zien, zich wil laten verrassen en vooral wil genieten van verschillende kunstvormen.
Het is de plek van ontmoeting voor alle verschillende amateurkunstenaars die onze regio rijk is.
Van beginners tot gevorderden en van solisten tot groepen, iedere creatieveling kan zich presenteren en laat zich inspireren. De Osse Nacht start op 13 juni om 19.00 uur bij Muzelinck en Theater De Lievekamp in Oss en is gratis te bezoeken.

Deelnemers gezocht
Maak je muziek, heb je een goede theateract of ligt je hart bij dans? Wil jij een podiumkunst presenteren of juist een andere kunstvorm, zoals beeldend? Het is allemaal mogelijk tijdens De Osse Nacht! Niet alleen het publiek zal geïnspireerd naar huis gaan, ook de artiesten kunnen hun hart ophalen: Elkaar zien optreden leidt zeker tot elkaar inspireren.

Klik op onderstaande inschrijfbutton en schrijf je snel in.
Inschrijven kan tot en met 4 mei 2020.

inschrijfbutton De Osse Nacht.png