Gitaar meisje energie shutterstock_455875861

Nieuw-> Muzieklessen Herpen

Muziek
Doelgroep
Kinderen, Volwassenen, Jongeren

Selecteer locatie om in te schrijven

Oss

Muzelinck start met muzieklessen in Herpen!
We starten per direct met gitaar (akoestisch en elektrisch), basgitaar en ukelele.

Praktische informatie:

  • Je moet voor deze cursus minimaal 5 jaar oud zijn.
  • Gedurende het hele cursusjaar is het mogelijk om je in te schrijven.
  • De startdatum, lesdag en lestijd wordt samen met jou afgesproken.
  • De lessen worden gegeven op locatie Dorpshuis 't Slotje in Herpen.
  • Je kunt ook eerst een proefles (20 minuten) nemen; € 19,00 t/m 20 jaar en € 24,00 voor volwassenen.
  • Verder is het mogelijk om een introductiecursus te volgen; 5 lessen van 20 minuten. Deze lessen worden wekelijks (achtereenvolgens) gegeven; € 93,00 t/m 20 jaar en € 112,00 voor volwassenen.
  • Wanneer je linksboven klikt op de locatie Oss (staat voor gemeente Oss) dan verschijnen alle lesmogelijkheden in Herpen.
  • De lessen worden gegeven door Leroy Carli.

Elektrische gitaar
Met de elektrische gitaar speel jij met gemak je favoriete pop- rocksongs. Dat kan alleen maar ook in een band. Steel de show met strakke slagjes, heftige licks, pakkende riffs, toffe improvisatie en geweldige solo’s. Cool!

Akoestische gitaar
De akoestische gitaar is super veelzijdig. Je ziet het snaarinstrument overal terug. Bij iedere muziekstijl, in bijna iedere band en bij veel muziekevenementen. Speel muziek in de stijl van jouw voorkeur of favoriete artiest!

Basgitaar
De basgitaar hoor je vaak terug in diverse genres. Niet gek, want met de combinatie van ritme, harmonie en melodie legt een bassist een stevige basis voor élk nummer. De band kan altijd op je terugvallen. Groove tot de max!

Ukelele
Ukelele spelen is tof! De ukelele is het prefecte instrument om een liedje mee te spelen. Denk bijv. aan Ed Sheeran, Taylor Swift of Billie Eilish. De ukelele is licht, eenvoudig te leren en gemakkelijk mee te nemen in je rugzak. Leuk hè!