CENTRUM VOOR DE KUNSTEN | BERNHEZE | CUIJK | OSS
Popband

Popband

Helemaal uit je dak gaan in een van onze bandjes: hoe leuk is dat? Ben je een tweede of derde jaars leerling, speel je graag samen en vind je het geweldig om op te treden? Dan is dit iets voor jou!

Deelname aan deze popband is voor jaarcursisten van Muzelinck (t/m 20 jaar) geheel gratis!

Toetsenisten, instrumentalisten, elektrisch-gitaarspelers, drummers, zangers: ze zijn allemaal welkom. Door te oefenen en samen te spelen met je eigen bandje, ervaar je wat het is om samen muziek te maken en daar vooral veel plezier in te hebben.

Je gaat ook aan de slag met je eigen bandsound, je leert muziek te interpreteren en je krijgt tal van praktische podiumtips.

Met alle samenspelgroepen organiseren we in het voorjaar een themaweek. We gaan dan samen een groot orkest vormen en samen muziek maken rond het thema 'Vrijheid' en zo uitgedaagd worden om op een andere manier met muziek bezig te zijn.
Meer informatie over de precieze invulling van deze week volgt nog.

Wanneer je geen les volgt bij Muzelinck, dan is het ook mogelijk om deel te nemen. In dat geval zijn de kosten € 120,00.

Let op! Je dient altijd in te schrijven! Ook al kost het niets (omdat je jaarcursist bent bij Muzelinck) of ook al heb je eerder deelgenomen aan een band. We hebben echt je inschrijving nodig.

De lessen worden gegeven op maandag van 18.40 - 19.20 uur.