DJ Draaitafel party.jpg

DJ (9 -14 jaar)

Muziek
Doelgroep
Kinderen, Jongeren

Selecteer locatie om in te schrijven

Oss

Praktische informatie:

  • Het cursusgeld bedraagt € 112,50 euro voor 5 lessen.
  • DJ-beginners: de lessen worden gegeven op woensdag van 15.00-16.30 uur.
  • DJ-next level: de lessen worden gegeven op woensdag van 16.30-18.00 uur.
  • Deze cursussen starten op 24 januari 2024.

Jouw DJ-skills komen in de DJ-studio van Muzelinck helemaal tot hun recht. Hier bieden we DJ-cursussen aan voor alle leeftijden en niveaus. Draai je mee?

DJ beginnerscursus
In de beginnerscursus leer je draaien met Pioneer CDJ's en Traktor DJ. Beatmatchen en vloeiend overmixen behoren tot de basisvaardigheden. Daarna worden je 'skills' steeds verder uitgebreid. Zo leer je veel trucs waarmee je als DJ een creatieve draai kan geven aan je eigen gekozen muziek. En dat kun je aan het einde van de cursus laten horen, want dan treed je ook echt op!

DJ The Next Level, voor gevorderden
In de Next Level cursus worden je DJ vaardigheden met de Pioneer CDJ's en Traktor DJ nog wat meer uitgebreid. Samen werken we aan de eindshow van de laatste les. En je gaat met je eigen mix-tape naar huis!

Muzelinck vindt dat kunstbeoefening voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ook voor kinderen uit gezinnen waar de inkomenssituatie niet toereikend is. Stichting Leergeld Oss Bernheze biedt dan uitkomst. Lees hier wat je kunt doen om hiervoor in aanmerking te komen. Stichting Leergeld helpt je graag verder!