Website Bandcoaching foto Fantastival 2023  043

Nieuw!-> Bandcoaching

Muziek
Doelgroep
Jongeren

Selecteer locatie om in te schrijven

Oss

Praktische informatie:

  • Deze cursus is geschikt voor jongeren van 13 - 18 jaar.
  • Het cursusgeld bedraagt € 127,50 euro voor 12 lessen.
  • De lessen worden gegeven op locatie Muzelinck, Raadhuislaan 18 in Oss.
  • De lessen worden 1 x per 2 weken gegeven op donderdag.
  • De lestijd is van 20.00 - 21.00 uur.
  • Deze cursus start op 11 januari 2024.

Wil jij je favoriete muziek in een band spelen of zingen? En je af en toe laten verrassen door toffe nieuwe songs en artiesten? Meld je dan aan voor bandcoaching! Het maakt niet uit welk instrument je speelt. En je hoeft ook niet al in een bestaande band te zitten. Want juist als je tot nu toe meestal alléén muziek maakt en je ook ervaring op wilt doen in een groep is dit traject zo leuk! Onder begeleiding van docent Koen Ruijs ga je werken aan een leuk en uitdagend repertoire, je leert om effectief te repeteren, hoe je als band kunt optreden op een podium, etc. En natuurlijk zal je ervaren hoe ontzettend leuk het is om jouw persoonlijke skills te delen met je nieuwe bandleden!

Muzelinck biedt ook bandcoaching aan voor bestaande bands. Dit traject wordt begeleid door onze docent Bram Huygen is speciaal bedoeld voor bestaande bands die een aantal keer willen afspreken en willen werken aan bepaalde uitdagingen. Neem voor meer informatie hierover contact op, we vertellen je graag over de mogelijkheden.

Muzelinck vindt dat kunstbeoefening voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ook voor kinderen uit gezinnen waar de inkomenssituatie niet toereikend is. Stichting Leergeld Oss Bernheze biedt dan uitkomst. Lees hier wat je kunt doen om hiervoor in aanmerking te komen. Stichting Leergeld helpt je graag verder!