Samenspel_shutterstock_198925652.jpg

Toontje hoger

Muziek
Doelgroep
< 12 jaar, > 12 jaar

Selecteer locatie om in te schrijven

Oss

Wat is er nou leuker dan samen muziek maken? Je bent van harte welkom! En neem gerust je vriendjes en vriendinnetjes mee!

Deze samenspelgroep is voor leerlingen vanaf het tweede lesjaar. We spelen lekker samen in een plezierige groep. Dat doen we al meerstemmig, en vaak staan er bekende liedjes op de lessenaar. Maar ook hippe muziek staat op het programma.

Samenspelen helpt bij je instrumentale en muzikale ontwikkeling. Je leert instrumentale vaardigheden gebruiken, een beetje theorie, luisteren naar elkaar, maar ook leren van elkaar.

Deelname is in overleg met de docent van Toontje Hoger.

Toontje Hoger is niet geschikt voor koperblazers en slagwerkers.

Deelname aan deze samenspelgroep is voor jaarcursisten van Muzelinck (t/m 20 jaar) geheel gratis!
Wanneer je geen les volgt bij Muzelinck, dan is het ook mogelijk om deel te nemen. In dat geval zijn de kosten € 120,00.

Let op! Je dient altijd in te schrijven! Ook al heb je eerder deelgenomen aan een samenspelgroep. We hebben echt je inschrijving nodig.

De lessen worden gegeven op woensdag van 18.00 - 18.40 uur op locatie Muzelinck, Raadhuislaan 18 in Oss.

Gedurende het hele cursusjaar is inschrijven mogelijk.

Samenwerking met theater De Lievekamp: Theaterkorting voor cursisten Muzelinck
Theater De Lievekamp en Muzelinck hebben een mooie samenwerkingsactie! Vanaf dit cursusjaar is het voor Muzelinck cursisten mogelijk om gedurende het cursus- én theaterseizoen theatertickets te bestellen met 25% korting. Ben je cursist van Muzelinck, dan ontvang je van Muzelinck een link waarmee je je kunt aanmelden voor deze actie. Je ontvangt dan maandelijks een mail van De Lievekamp met een selectie aan leuke theatervoorstellingen die je met korting kunt bezoeken.

Muzelinck vindt dat kunstbeoefening voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ook voor kinderen uit gezinnen waar de inkomenssituatie niet toereikend is. Jeugdfonds Cultuur Brabant biedt dan uitkomst. Lees hier wat je kunt doen om hiervoor in aanmerking te komen. Wij helpen je graag verder!