DSC_1147 Theater LIEVE.JPG

Kennismakingslessen Theater

Huisgenoot
Theater
Doelgroep
< 12 jaar

De theaterlessen worden niet door Muzelinck gegeven. Je kunt de lessen wél in ons pand volgen. Ze worden gegeven door Lieve van Tuijl.

LIEVE Theaterlessen & Regie
Nieuwe theaterschool in Oss

Heb je zin om iedere week verhalen te verzinnen, plezier te maken en ondertussen te leren hoe je toneelspeelt als de beste? Kom dan eens een kijkje nemen bij de theaterlessen (en neem je vrienden mee!). Vanaf september start er in Oss een splinternieuwe Theaterschool en jij kunt nu alvast een voorproefje nemen!

De lessen zijn bedoeld voor spelers van 6 t/m 12 jaar, bij voldoende belangstelling wordt de groep gesplitst in 6-8 jaar en 9-12 jaar. Deze laatste groep krijgt in dat geval les op het tweede tijdstip dat staat aangegeven.
De kennismakingslessen zijn op woensdag 16, 23 en 30 juni. De lessen zijn los te volgen.
Lestijden:
Woensdag 15.00 - 16.00 uur
Woensdag 16.00 - 17.00 uur

Prijs: € 5,00 per les
Voor deze kennismakingslessen betaal je contant (graag met gepast geld) rechtstreeks aan Lieve.
Inschrijven vóór 9 juni via een mail aan lievevantuijl@gmail.com. Kijk voor meer informatie op:
www.lievevantuijl.nl

Op Avontuur!
In deze serie lessen gaan we met z'n allen op avontuur! Dat kan er bijvoorbeeld zo uitzien: eerst vertrekken we op safari en vechten met een paar wilde leeuwen, daarna zoeken we een schatkist die bewaakt wordt door een boze prinses en als we dat allemaal overleefd hebben, gaan we nog effe swingen in Honolulu. We spelen allerlei verschillende rollen en maken veel plezier. Wie durft er mee te gaan...?