DSC_1147 Theater LIEVE.JPG

Theaterlessen voor kinderen

Huisgenoot
Theater
Doelgroep
< 12 jaar

De theaterlessen worden niet door Muzelinck gegeven. Je kunt de lessen wél in ons pand volgen. Ze worden gegeven door LIEVE Theaterlessen & Regie.

LIEVE Theaterlessen & Regie
Nieuwe theaterschool in Oss

Heb je zin om iedere week verhalen te verzinnen, plezier te maken en ondertussen te leren hoe je toneelspeelt als de beste? Kom dan eens een kijkje nemen bij de theaterlessen (en neem je vrienden mee!).

Over de cursus
Een veelzijdig programma in 10 lessen van één uur waarin je samen met de groep de vloer op gaat, plezier maakt en ondertussen de basisvaardigheden van toneelspelen leert kennen. De laatste les presenteren we onszelf aan een heus publiek!

Over de docent
Lieve van Tuijl studeerde in 2003 af als theatermaker en theaterdocent aan de Academie voor Drama in Eindhoven. Sindsdien heeft zij haar eigen theaterpraktijk. Haar hart ligt in het muziektheater; ze werkt veel samen met koren en verschillende muzikale ensembles. Lieve heeft zich bewezen als een gedreven docent en regisseur, haar lessen zijn levendig en leiden op een plezierige en natuurlijke manier tot spelresultaat.

Lestijden

Woensdag van 16.00 - 17.00 uur: Theater voor 7-12 jaar

Bij veel aanmeldingen splitsen we de groep op in 7-9 jaar en 10-12 jaar. Deze laatste groep krijgt dan les van 17.15 - 18.15 uur.

Stardata: woensdag 28 september 2022, uiterlijk voor 21 september inschrijven!

Prijs voor 11 lessen (10x plus een presentatie):

€ 100,00 voor Theater


Aanmelden?
Stuur een mail aan: lievevantuijl@gmail.com.
Wil je het eerst eens een les uitproberen? Dat kan!
Wanneer je nog niet de introductiecursus hebt gevolgd en je komt echt voor het eerst, dan mag je de eerste les gratis komen uitproberen. Daarna mag je beslissen of je verder de cursus wilt gaan volgen.
Kijk voor meer informatie op: www.lievevantuijl.nl