Samenspel_shutterstock_198925652.jpg

Sterrenmix

Muziek
Doelgroep
< 12 jaar, > 12 jaar

Selecteer locatie om in te schrijven

Oss

Ga jij voor het eerst een muziekinstrument bespelen of ben je al een tijdje bezig? En lijkt het je leuk om dat samen met anderen te doen? Sluit je dan aan bij dit samenspel voor beginners. Alle instrumenten mogen meedoen! Voor slagwerk is beperkt plaats.

Samen spelen is niet alleen ontzettend leuk, je leert er ook veel van. Bovendien krijg je ritme- en gehoortraining en leer je luisteren naar elkaars instrumenten. We spelen allerlei soorten muziek. Doe je ook mee?

Deelname aan deze samenspelgroep is voor jaarcursisten van Muzelinck (t/m 20 jaar) geheel gratis!
Wanneer je geen les volgt bij Muzelinck, dan is het ook mogelijk om deel te nemen. In dat geval zijn de kosten € 120,00.

Let op! Je dient altijd in te schrijven! Ook al kost het niets (omdat je jaarcursist bent bij Muzelinck) of ook al heb je eerder deelgenomen aan een samenspelgroep. We hebben echt je inschrijving nodig.

De lessen worden gegeven op maandag van 18.30 - 19.10 uur op locatie Muzelinck, Raadhuislaan 18 in Oss.

Gedurende het hele cursusjaar is inschrijven mogelijk.

Muzelinck vindt dat kunstbeoefening voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ook voor kinderen uit gezinnen waar de inkomenssituatie niet toereikend is. Jeugdfonds Cultuur Brabant biedt dan uitkomst. Lees hier wat je kunt doen om hiervoor in aanmerking te komen. Wij helpen je graag verder!