Gitaar ensemble 509714418.jpg

Snarengroep Unplugged

Muziek
Doelgroep
< 12 jaar, > 12 jaar

Selecteer locatie om in te schrijven

Oss

Lijkt het jou leuk om samen te spelen in een groep met andere snaar-instrumentalisten?

Schrijf je dan nu in voor de snarengroep Unplugged. Iedere muzikant met een snaarinstrument is welkom! Van gitaar tot ukelele en van viool tot cello. In deze samenspelgroep gaan we bestaande pop en rockliedjes uitvoeren met een groep bestaande uit snaarinstrumentalisten.

De zangmelodieën van Ed Sheeran op een scheurende gitaar, of het griezelige thema van Harry Potter op een ukelele. Dit alles gedragen door een band bestaande uit tokkelaars, plukkers en strijkers.

De repetities vinden tweewekelijks plaats op donderdagavond van 20:00 tot 20:40 uur o.l.v. Koen Ruijs.

Nieuwsgierig maar weet je nog niet zeker of dit bij je past? Voel je vrij om een repetitie bij te wonen en mee te spelen of gewoon te luisteren!

Samenwerking met theater De Lievekamp: Theaterkorting voor cursisten Muzelinck
Theater De Lievekamp en Muzelinck hebben een mooie samenwerkingsactie! Vanaf dit cursusjaar is het voor Muzelinck cursisten mogelijk om gedurende het cursus- én theaterseizoen theatertickets te bestellen met 25% korting. Ben je cursist van Muzelinck, dan ontvang je van Muzelinck een link waarmee je je kunt aanmelden voor deze actie. Je ontvangt dan maandelijks een mail van De Lievekamp met een selectie aan leuke theatervoorstellingen die je met korting kunt bezoeken.

Muzelinck vindt dat kunstbeoefening voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ook voor kinderen uit gezinnen waar de inkomenssituatie niet toereikend is. Jeugdfonds Cultuur Brabant biedt dan uitkomst. Lees hier wat je kunt doen om hiervoor in aanmerking te komen. Wij helpen je graag verder!