Singer songwriting-1131099734.jpg

Singer-Songwriting

Muziek
Doelgroep
> 12 jaar, Volwassenen

Selecteer locatie om in te schrijven

Oss

Zing je graag en speel je misschien ook gitaar of piano of ukelele of keyboard?

Misschien heb je er wel eens aan gedacht om je eigen songs te kunnen schrijven?

Dan is deze individuele cursus iets voor jou.

Ik help je stap voor stap te kijken naar: hoe steekt een liedje in elkaar, hoe maak je een melodie, een tekst en begeleiding erbij.

Je krijgt hulp bij zowel het zingen, als het leren begeleiden van jezelf( en eventueel het maken van je eigen you- tube kanaal)

Jij bepaalt het tempo , jij krijgt begeleiding daar waar nodig is en jij schrijft uiteindelijk je eerste songs!

Gedurende het hele cursusjaar is inschrijven mogelijk. De dag en tijd waarop je les hebt spreek je af in overleg met je docent.

Deze les wordt alleen gegeven op locatie Muzelinck, Raadhuislaan 18 in Oss.

Samenwerking met theater De Lievekamp: Theaterkorting voor cursisten Muzelinck
Theater De Lievekamp en Muzelinck hebben een mooie samenwerkingsactie! Vanaf dit cursusjaar is het voor Muzelinck cursisten mogelijk om gedurende het cursus- én theaterseizoen theatertickets te bestellen met 25% korting. Ben je cursist van Muzelinck, dan ontvang je van Muzelinck een link waarmee je je kunt aanmelden voor deze actie. Je ontvangt dan maandelijks een mail van De Lievekamp met een selectie aan leuke theatervoorstellingen die je met korting kunt bezoeken.

Muzelinck vindt dat kunstbeoefening voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ook voor kinderen uit gezinnen waar de inkomenssituatie niet toereikend is. Jeugdfonds Cultuur Brabant biedt dan uitkomst. Lees hier wat je kunt doen om hiervoor in aanmerking te komen. Wij helpen je graag verder!