Saz iStock-1415782527 website.jpg

Saz

Muziek
Doelgroep
< 12 jaar, > 12 jaar

Selecteer locatie om in te schrijven

Oss

De saz is het bekendste Turkse snaarinstrument. Een andere naam voor saz is 'bağlama'. Met ‘bağlama’ bedoelt men meestal de korthals saz. Omdat ze enigszins van elkaar verschillen, qua stemming, speeltechniek en repertoire, wordt de bağlama les apart gegeven. Als je nog geen keuze hebt gemaakt, overleg dan eerst met de docent.
Je leert saz spelen op notenschrift en op gehoor. Spelen en samenspelen is een belangrijk onderdeel van de les.
Docent Dilaver Göktas gebruikt een lesmethode die hij zelf heeft ontwikkeld. Het is vanaf 6 jaar mogelijk om de lessen saz te volgen.

Samenwerking met theater De Lievekamp: Theaterkorting voor cursisten Muzelinck
Theater De Lievekamp en Muzelinck hebben een mooie samenwerkingsactie! Vanaf dit cursusjaar is het voor Muzelinck cursisten mogelijk om gedurende het cursus- én theaterseizoen theatertickets te bestellen met 25% korting. Ben je cursist van Muzelinck, dan ontvang je van Muzelinck een link waarmee je je kunt aanmelden voor deze actie. Je ontvangt dan maandelijks een mail van De Lievekamp met een selectie aan leuke theatervoorstellingen die je met korting kunt bezoeken.

Gedurende het hele cursusjaar is inschrijven mogelijk. De startdatum, lesdag en lestijd wordt samen met jou afgesproken.

Deze les wordt gegeven op locatie Muzelinck, Raadhuislaan 18 in Oss.