Vrijheid Muzelinck Unlocked shutterstock_1628796229 website.jpg

Muzelinck Unlocked: Karaokepodium met liveband

Muziek
Doelgroep
> 12 jaar

Selecteer locatie om in te schrijven

Oss

Hou je van pop en rockmuziek? Vind je samenspelen het leukste wat er is? Wil je graag met een echte band zingen of spelen? Grijp nu je kans! Stel je voor: een gezellig, corona proof podium met daarop alle benodigdheden voor een complete band: microfoons voor zang, versterkers voor (bas)gitaar, piano's en keyboards, drums en percussie. Wij zorgen voor liedjes die voldoen aan het “4 akkoorden"-principe; veel popliedjes gebruiken dezelfde akkoorden (wist je dat?). Alle liedjes zijn vooraf te verkrijgen zodat je ze goed in kunt studeren. En dan gaan we, samen met andere leerlingen, lekker aan de slag. We maken een video-opname (wel even schriftelijk toestemming vragen!) die je met iedereen kunt delen.

Deze workshop is geschikt voor middelbare scholieren en wordt gegeven op dinsdag 13 juli van 16.00 uur tot 18.00 uur.
Instrument/niveau: voor gitaar- en pianoleerlingen die al een aantal akkoorden vlot kunnen spelen, drummers die maat kunnen houden, zangers en zangeressen die durven en alle leerlingen die vlot een melodie kunnen spelen.
Als je het leuk vindt om mee te doen dan is het wel noodzakelijk om je hiervoor in te schrijven.

Deze workshop is een cadeautje voor de Muzelinck cursisten die dit cursusjaar veel online les hebben gehad. Zij krijgen deze workshop gratis aangeboden. Ben je (nog) geen cursist van Muzelinck, maar wil je toch graag meedoen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.