gitaar 1 -1060770064.jpg

Liedbegeleiding op de gitaar of ukelele

Muziek
Doelgroep
Volwassenen

Selecteer locatie om in te schrijven

Oss

Hoe geef je (kinder)liedjes een extra dimensie? Door ze te begeleiden op gitaar!

In deze beginnerscursus leer je veelgebruikte akkoorden en tokkeltechnieken. Met die bagage kun je al snel een aanzienlijk repertoire kinderliedjes begeleiden. Of je nou docent, ouder of gewoon een enthousiaste liefhebber bent: deze cursus is geschikt voor een breed publiek! Als je de smaak te pakken hebt, kun je na deze cursus instromen in een vervolggroep.

Ervaring is niet nodig, een eigen gitaar of ukelele wel.

Deze cursus bestaat uit 5 lessen op donderdagavond van 19.30 - 20.15 uur. De beginnerscursus start op 26 januari 2023. Het lesgeld bedraagt € 65,-

Verschillende lesmogelijkheden
Gedurende het hele cursusjaar is het mogelijk om in te schrijven voor de jaarcursus. De startdatum, lesdag en lestijd worden samen met jou afgesproken. Dit is afhankelijk van het rooster van de docent en van jouw agenda. Je betaalt voor de lessen vanaf het moment van deelname tot en met het einde van het cursusjaar.

Je kunt ook eerst een proefles nemen. Een proefles van 20 minuten kost € 19,00 voor kinderen en jongeren t/m 20 jaar en € 24,00 voor volwassenen.

Verder is het mogelijk om een introductiecursus te volgen; je krijgt dan 5 lessen van 20 minuten. Deze lessen worden wekelijks (achtereenvolgens) gegeven. De kosten hiervoor bedragen € 92,00 voor kinderen en jongeren t/m 20 jaar en € 112,00 voor volwassenen.

Inschrijven:
Wanneer je linksboven klikt op de locatie waar je de lessen wilt volgen, dan verschijnen alle lesmogelijkheden. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op: contact@muzelinck.nl of 0412-623727.

Samenwerking met theater De Lievekamp: Theaterkorting voor cursisten Muzelinck
Theater De Lievekamp en Muzelinck hebben een mooie samenwerkingsactie! Vanaf dit cursusjaar is het voor Muzelinck cursisten mogelijk om gedurende het cursus- én theaterseizoen theatertickets te bestellen met 25% korting. Ben je cursist van Muzelinck, dan ontvang je van Muzelinck een link waarmee je je kunt aanmelden voor deze actie. Je ontvangt dan maandelijks een mail van De Lievekamp met een selectie aan leuke theatervoorstellingen die je met korting kunt bezoeken.

Klik op locatie 'Oss' en kies voor de juiste cursus om je in te schrijven.