Samenspel_shutterstock_1371004076 bandje.jpg

Junior band

Muziek
Doelgroep
< 12 jaar, > 12 jaar

Selecteer locatie om in te schrijven

Oss

Helemaal uit je dak gaan in onze band: hoe leuk is dat? Ben je een tweede of derde jaars leerling, speel je graag samen en vind je het geweldig om op te treden? Dan is deze cursus iets voor jou!

Toetsenisten, instrumentalisten, elektrisch-gitaarspelers, drummers, blazers en zangers: ze zijn allemaal welkom. Door te oefenen en samen te spelen met je eigen bandje, ervaar je wat het is om samen muziek te maken en daar vooral veel plezier in te hebben.

Je gaat ook aan de slag met je eigen bandsound, je leert muziek te interpreteren en je krijgt tal van praktische podiumtips.

In de maand september mag je 3 keer meedoen om uit te proberen.

Deelname aan deze samenspelgroep is voor jaarcursisten van Muzelinck (t/m 20 jaar) geheel gratis!
Wanneer je geen les volgt bij Muzelinck, dan is het ook mogelijk om deel te nemen. In dat geval zijn de kosten € 120,00.

De lessen worden wekelijks gegeven op maandag van 19.00-19.40 uur op locatie Muzelinck, Raadhuislaan 18 in Oss.

Gedurende het hele cursusjaar is inschrijven mogelijk.

Samenwerking met theater De Lievekamp: Theaterkorting voor cursisten Muzelinck
Theater De Lievekamp en Muzelinck hebben een mooie samenwerkingsactie! Vanaf dit cursusjaar is het voor Muzelinck cursisten mogelijk om gedurende het cursus- én theaterseizoen theatertickets te bestellen met 25% korting. Ben je cursist van Muzelinck, dan ontvang je van Muzelinck een link waarmee je je kunt aanmelden voor deze actie. Je ontvangt dan maandelijks een mail van De Lievekamp met een selectie aan leuke theatervoorstellingen die je met korting kunt bezoeken.

Muzelinck vindt dat kunstbeoefening voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ook voor kinderen uit gezinnen waar de inkomenssituatie niet toereikend is. Jeugdfonds Cultuur Brabant biedt dan uitkomst. Lees hier wat je kunt doen om hiervoor in aanmerking te komen. Wij helpen je graag verder!