DJ Draaitafel party.jpg

DJ

Muziek
Doelgroep
< 12 jaar, > 12 jaar

Selecteer locatie om in te schrijven

Oss

Jouw DJ-skills komen in de DJ-studio van Muzelinck helemaal tot hun recht. Hier bieden we DJ-cursussen aan voor alle leeftijden en niveaus. Draai je mee?

Beginnerscursus 5-8 jaar
Heb je ook een swingend kind dat meteen begint te dansen als er een lekker muziekje aan staat? In deze cursus leren de mini-DJ's in 5 lessen hoe je kunt mixen als een malle en wat het effect is van alle knoppen van de mixer. In de laatste les worden vrienden, ouders en familie uitgenodigd om te horen wat de kleinste DJ's van Oss en omstreken hebben geleerd en kun je komen swingen in het Digilab van Muzelinck.

De lessen worden gegeven op woensdag van 14.00-15.00 uur op locatie Muzelinck, Raadhuislaan 18 in Oss.

Het cursusgeld bedraagt 78,00 euro voor 5 lessen.


Beginnerscursus vanaf 9 jaar
In de beginnerscursus leer je draaien met Pioneer CDJ's en Traktor DJ. Beatmatchen en vloeiend overmixen behoren tot de basisvaardigheden. Daarna worden je 'skills' steeds verder uitgebreid. Zo leer je veel trucs waarmee je als DJ een creatieve draai kan geven aan je eigen gekozen muziek. En dat kun je aan het einde van de cursus laten horen, want dan treed je ook echt op!

De lessen worden gegeven op woensdag van 15.00-16.30 uur op locatie Muzelinck, Raadhuislaan 18 in Oss.

Het cursusgeld bedraagt 99,00 euro voor 5 lessen.


Voor de gevorderden: The Next Level
In de Next Level cursus worden je DJ vaardigheden met de Pioneer CDJ's en Traktor DJ nog wat meer uitgebreid. Samen werken we aan de eindshow van de laatste les. En je gaat met je eigen mix-tape naar huis!

De lessen worden gegeven op woensdag van 16.30-18.00 uur op locatie Muzelinck, Raadhuislaan 18 in Oss.

Het cursusgeld bedraagt 99,00 euro voor 5 lessen.

Deze cursussen starten op woensdag 17 november.
Klik op de locatie Oss om je in te schrijven. Vervolgens kies je de cursus die je wilt gaan volgen.

Muzelinck vindt dat kunstbeoefening voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ook voor kinderen uit gezinnen waar de inkomenssituatie niet toereikend is. Jeugdfonds Cultuur Brabant biedt dan uitkomst. Lees hier wat je kunt doen om hiervoor in aanmerking te komen. Wij helpen je graag verder!