DJ Draaitafel party.jpg

DJ (15 - 18 jaar)

Muziek
Doelgroep
Jongeren

Selecteer locatie om in te schrijven

Oss

In de beginnerscursus leer je draaien met Pioneer CDJ's en Traktor DJ. Beatmatchen en vloeiend overmixen behoren tot de basisvaardigheden. Daarna worden je 'skills' steeds verder uitgebreid. Zo leer je veel trucs waarmee je als DJ een creatieve draai kan geven aan je eigen gekozen muziek. En dat kun je aan het einde van de cursus laten horen, want dan treed je ook echt op!

De lessen worden gegeven op woensdag van 18.30-20.00 uur op locatie Muzelinck, Raadhuislaan 18 in Oss.
Het cursusgeld bedraagt 99,00 euro voor 5 lessen.

Deze cursus starten op woensdag 24 mei 2023.
Klik op de locatie Oss om je in te schrijven.

Samenwerking met theater De Lievekamp: Theaterkorting voor cursisten Muzelinck
Theater De Lievekamp en Muzelinck hebben een mooie samenwerkingsactie! Vanaf dit cursusjaar is het voor Muzelinck cursisten mogelijk om gedurende het cursus- én theaterseizoen theatertickets te bestellen met 25% korting. Ben je cursist van Muzelinck, dan ontvang je van Muzelinck een link waarmee je je kunt aanmelden voor deze actie. Je ontvangt dan maandelijks een mail van De Lievekamp met een selectie aan leuke theatervoorstellingen die je met korting kunt bezoeken.

Muzelinck vindt dat kunstbeoefening voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ook voor kinderen uit gezinnen waar de inkomenssituatie niet toereikend is. Jeugdfonds Cultuur Brabant biedt dan uitkomst. Lees hier wat je kunt doen om hiervoor in aanmerking te komen. Wij helpen je graag verder!