Bas Cooijmans 20140222_kraaij-en-balder_5041-copy-3.jpg

Contrabas

Muziek
Doelgroep
> 12 jaar, Volwassenen

Selecteer locatie om in te schrijven

Oss

Pop, Jazz, Klassiek, Rock&Roll, Klezmer, Blue Grass, Americana, Funk, Motown noem het maar op!

De contrabas is een prachtig en veelzijdig instrument. En onmisbaar in heel veel verschillende muziekstijlen.

Rond de 15de eeuw heeft de contrabas zijn vorm gekregen. Begonnen met drie snaren toen vier en soms met vijf snaren.

In klassiek wordt er gestreken met een boog. In Jazz, Pop, etc. worden de snaren meestal geplukt.

Beide technieken geven een mooie diepe klank.

Als dit je aanspreekt dan is dit prachtige instrument misschien iets voor jou.

Vanwege de omvang van je handen moet je voor deze cursus minimaal 14 jaar oud zijn.

Verschillende lesmogelijkheden
Gedurende het hele cursusjaar is het mogelijk om in te schrijven voor de jaarcursus. De startdatum, lesdag en lestijd worden samen met jou afgesproken. Dit is afhankelijk van het rooster van de docent en van jouw agenda. Je betaalt voor de lessen vanaf het moment van deelname tot en met het einde van het cursusjaar.

Je kunt ook eerst een proefles nemen. Een proefles van 20 minuten kost € 19,00 voor kinderen en jongeren t/m 20 jaar en € 24,00 voor volwassenen.

Verder is het mogelijk om een introductiecursus te volgen; je krijgt dan 5 lessen van 20 minuten. Deze lessen worden wekelijks (achtereenvolgens) gegeven. De kosten hiervoor bedragen € 92,00 voor kinderen en jongeren t/m 20 jaar en € 112,00 voor volwassenen.

Inschrijven:
Wanneer je linksboven klikt op de locatie waar je de lessen wilt volgen, dan verschijnen alle lesmogelijkheden. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op: contact@muzelinck.nl of 0412-623727.

Samenwerking met theater De Lievekamp: Theaterkorting voor cursisten Muzelinck
Theater De Lievekamp en Muzelinck hebben een mooie samenwerkingsactie! Vanaf dit cursusjaar is het voor Muzelinck cursisten mogelijk om gedurende het cursus- én theaterseizoen theatertickets te bestellen met 25% korting. Ben je cursist van Muzelinck, dan ontvang je van Muzelinck een link waarmee je je kunt aanmelden voor deze actie. Je ontvangt dan maandelijks een mail van De Lievekamp met een selectie aan leuke theatervoorstellingen die je met korting kunt bezoeken.