Zang en piano  1 905691186.jpg

Combi-les piano en zang

Muziek
Doelgroep
< 12 jaar, > 12 jaar, Volwassenen

Selecteer locatie om in te schrijven

Oss

Twee voor de prijs van één, je hoort het overal en het is de normaalste zaak van de wereld, dus waarom dan niet bij Muzelinck? Nu is er de mogelijkheid bij Muzelinck om een combiles te volgen, een logische combi van pianoles en zangles. Zeer geschikt voor mensen die graag zingen en zichzelf tegelijkertijd willen leren begeleiden. De focus ligt in de lessen op allebei (zowel zang-technisch als piano-technisch en akkoordenleer, zodat je al heel snel een liedje kunt spelen) en de cursist bepaalt zelf de indeling van de lessen. Het kan zijn dat je liever de ene week piano doet en de andere week zang, maar het kan ook dat je alles in één wilt combineren. Alles mag, jij bepaalt!

Het tarief van deze cursus staat gelijk aan de tarieven van een jaarcursus op basis van een lesduur van 20 minuten.

Gedurende het hele cursusjaar is inschrijven mogelijk. De startdatum, lesdag en lestijd wordt samen met jou afgesproken.

Deze les wordt gegeven op locatie Muzelinck, Raadhuislaan 18 in Oss.

Tarieven gemeenten Oss en Bernheze

Muzelinck vindt dat kunstbeoefening voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ook voor kinderen uit gezinnen waar de inkomenssituatie niet toereikend is. Jeugdfonds Cultuur Brabant biedt dan uitkomst. Lees hier wat je kunt doen om hiervoor in aanmerking te komen. Wij helpen je graag verder!