Zang en piano  1 905691186.jpg

Combi-les piano en zang

Muziek
Doelgroep
< 12 jaar, > 12 jaar, Volwassenen

Selecteer locatie om in te schrijven

Oss

Twee voor de prijs van één, je hoort het overal en het is de normaalste zaak van de wereld, dus waarom dan niet bij Muzelinck? Nu is er de mogelijkheid bij Muzelinck om een combiles te volgen, een logische combi van pianoles en zangles. Zeer geschikt voor mensen die graag zingen en zichzelf tegelijkertijd willen leren begeleiden. De focus ligt in de lessen op allebei (zowel zang-technisch als piano-technisch en akkoordenleer, zodat je al heel snel een liedje kunt spelen) en de cursist bepaalt zelf de indeling van de lessen. Het kan zijn dat je liever de ene week piano doet en de andere week zang, maar het kan ook dat je alles in één wilt combineren. Alles mag, jij bepaalt!

Het tarief van deze cursus staat gelijk aan de tarieven van een jaarcursus op basis van een lesduur van 20 minuten.

Gedurende het hele cursusjaar is inschrijven mogelijk. De startdatum, lesdag en lestijd wordt samen met jou afgesproken.

Deze les wordt gegeven op locatie Muzelinck, Raadhuislaan 18 in Oss.

Tarievenlijst gemeente Oss

Tarievenlijst gemeente Bernheze

Verschillende lesmogelijkheden
Gedurende het hele cursusjaar is het mogelijk om in te schrijven voor de jaarcursus. De startdatum, lesdag en lestijd worden samen met jou afgesproken. Dit is afhankelijk van het rooster van de docent en van jouw agenda. Je betaalt voor de lessen vanaf het moment van deelname tot en met het einde van het cursusjaar.

Je kunt ook eerst een proefles nemen. Een proefles van 20 minuten kost € 19,00 voor kinderen en jongeren t/m 20 jaar en € 24,00 voor volwassenen.

Verder is het mogelijk om een introductiecursus te volgen; je krijgt dan 5 lessen van 20 minuten. Deze lessen worden wekelijks (achtereenvolgens) gegeven. De kosten hiervoor bedragen € 92,00 voor kinderen en jongeren t/m 20 jaar en € 112,00 voor volwassenen.

Inschrijven:
Wanneer je linksboven klikt op de locatie waar je de lessen wilt volgen, dan verschijnen alle lesmogelijkheden. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op: contact@muzelinck.nl of 0412-623727.

Samenwerking met theater De Lievekamp: Theaterkorting voor cursisten Muzelinck
Theater De Lievekamp en Muzelinck hebben een mooie samenwerkingsactie! Vanaf dit cursusjaar is het voor Muzelinck cursisten mogelijk om gedurende het cursus- én theaterseizoen theatertickets te bestellen met 25% korting. Ben je cursist van Muzelinck, dan ontvang je van Muzelinck een link waarmee je je kunt aanmelden voor deze actie. Je ontvangt dan maandelijks een mail van De Lievekamp met een selectie aan leuke theatervoorstellingen die je met korting kunt bezoeken.

Muzelinck vindt dat kunstbeoefening voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ook voor kinderen uit gezinnen waar de inkomenssituatie niet toereikend is. Jeugdfonds Cultuur Brabant biedt dan uitkomst. Lees hier wat je kunt doen om hiervoor in aanmerking te komen. Wij helpen je graag verder!