Accordeon

Accordeon

Huisgenoot
Muziek
Doelgroep
< 12 jaar, > 12 jaar, Volwassenen

De accordeonlessen worden niet door Muzelinck gegeven. Je kunt de lessen wél in ons pand volgen. Ze worden gegeven door John Steenbergen.

De accordeon is een veelzijdig instrument waarop je elke muziekstijl kunt spelen, van klassiek tot pop, jazz en volksmuziek. Je bespeelt met de rechterhand het klavier (melodie) en met de linkerhand de bassen (begeleiding). De vrolijke en frisse klanken van dit uniek instrument zijn direct herkenbaar.

Kinderen vanaf 8 jaar, tieners en (oudere) volwassenen kunnen accordeonlessen volgen.

Om te starten heb je geen notenkennis of andere muzikale opleiding nodig.

Je krijgt individueel les, en deze duurt 30 minuten.

Gedurende het hele cursusjaar is inschrijven mogelijk. De startdatum, lesdag en lestijd wordt samen met jou afgesproken.

Voor meer informatie en inschrijven: John Steenbergen

Verschillende lesmogelijkheden
Gedurende het hele cursusjaar is het mogelijk om in te schrijven voor de jaarcursus. De startdatum, lesdag en lestijd worden samen met jou afgesproken. Dit is afhankelijk van het rooster van de docent en van jouw agenda. Je betaalt voor de lessen vanaf het moment van deelname tot en met het einde van het cursusjaar.

Je kunt ook eerst een proefles nemen. Een proefles van 20 minuten kost € 19,00 voor kinderen en jongeren t/m 20 jaar en € 24,00 voor volwassenen.

Verder is het mogelijk om een introductiecursus te volgen; je krijgt dan 5 lessen van 20 minuten. Deze lessen worden wekelijks (achtereenvolgens) gegeven. De kosten hiervoor bedragen € 92,00 voor kinderen en jongeren t/m 20 jaar en € 112,00 voor volwassenen.

Inschrijven:
Wanneer je linksboven klikt op de locatie waar je de lessen wilt volgen, dan verschijnen alle lesmogelijkheden. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op: contact@muzelinck.nl of 0412-623727.

Deze les wordt gegeven op locatie Muzelinck, Raadhuislaan 18 in Oss.

Muzelinck vindt dat kunstbeoefening voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ook voor kinderen uit gezinnen waar de inkomenssituatie niet toereikend is. Jeugdfonds Cultuur Brabant biedt dan uitkomst. Lees hier wat je kunt doen om hiervoor in aanmerking te komen. Wij helpen je graag verder!