CENTRUM VOOR DE KUNSTEN | BERNHEZE | CUIJK | OSS
Nacht van Muzelinck

Nacht van Muzelinck

Stelt u zich eens voor; een avond/nacht vol muziek, kunst, theater, dans, ontmoeten, ontdekken, verrassen, verbinden..….
Ons doel? Zoveel mogelijk (amateur)kunstenaars een podium bieden en zoveel mogelijk mensen in aanraking brengen met kunst en cultuur!

Wat gaat er gebeuren?
Muzelinck organiseert op 23 juni 2018 voor de tweede keer de Nacht van Muzelinck; een culturele avond/nacht voor en door inwoners van Oss en Bernheze.
Iedereen die actief is met (digitale) muziek, beeldende kunst, digitale media, dans, theater of musical of dit wil zijn is van harte welkom om zich te laten inspireren, maar ook om zich te presenteren!

Voor wie?
Voor iedereen die wil beleven, optreden, zijn/haar kunst wil laten zien, zich wil laten verrassen en vooral wil genieten van verschillende kunstvormen. Ook voor diegene die zich in een prettige sfeer wil oriënteren op kunst en cultuur in de eigen leefomgeving. Muzelinck is op 23 juni tevens de plek voor ontmoeting met amateurkunstenaars die elkaar zien optreden op de diverse podia en elkaar zeker zullen inspireren!

De Nacht van Muzelinck start om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 2.00 uur in de nacht.
Je kunt de Nacht van Muzelinck gratis bezoeken.
Er zijn mogelijkheden om een vrijwillige bijdrage te doen.
Iedereen is welkom!