CENTRUM VOOR DE KUNSTEN | BERNHEZE | CUIJK | OSS
KinderKunstWeek - Activiteiten bij Muzelinck

KinderKunstWeek - Activiteiten bij Muzelinck

Tijdens de herfstvakantie vindt in Oss de KinderKunstWeek plaats; zeven culturele instellingen organiseren in die week allerlei leuke culturele activiteiten voor kinderen van 3 t/m 12 jaar. Er is voor iedereen wat te beleven; van een stadsspeurtocht tot je eigen sieraad smeden en van geschiedenis tot green screen!

Let op; reserveer jouw plaats bij de instelling waar de activiteit van jouw keuze plaatsvindt. Wees er snel bij, want vol = vol!

Zie onderstaand de activiteiten die Muzelinck aanbiedt.

Smeed 't…Maak je eigen sieraad met "goud" of "zilver"
Onder leiding van een echte goud- en zilversmid een sieraad maken met een aantal simpele technieken zoals zagen, vijlen, boren, walsen en polijsten. Met je fantasie en creativiteit, een beetje geluk, kracht en lef ga jij zeker het geheim van de smid ontdekken!
Datum: 14 oktober 2019
Docent: Anton Schrauwen
Kosten: 15,- (inclusief materiaal)
Tijd: 13.00 - 14:30 uur
Leeftijd: 8-12 jaar
Inschrijven via: https://www.muzelinck.nl/cursussen/beeld/smeed-tmaak-je-eigen-sieraad-met-goud-of-zilver-8/

Kinderkunstwerkplaats (6-11 jaar)
De Kinderkunstwerkplaats is een (werk)plaats waar kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Kijken, vragen en onderzoeken wat je met aanwezige materialen zou kunnen doen of maken. In de Kinderkunstwerkplaats krijgen de kinderen alle ruimte om te experimenteren. Er bestaan geen 'foute' kunstwerken.

Ze ontdekken nieuwe dingen over zichzelf, de werkelijkheid en de kunst. Voor hun eigen kunstwerk mogen de kinderen gebruik maken van alle materialen in de werkplaats. Er is een docent aanwezig die de kinderen kan helpen, maar ze bepalen helemaal zelf wat ze willen maken!
Datum: 14 oktober 2019
Docent: Pim Frissen
Kosten: 8,50 (inclusief materiaal)
Tijd: 10.00 - 13:00 uur (vrije inloop)
Leeftijd: 6-11 jaar
Inschrijven is niet nodig.