CENTRUM VOOR DE KUNSTEN | BERNHEZE | CUIJK | OSS
Expositie Fotoclub Focoss

Expositie Fotoclub Focoss

Bij Muzelinck worden nog tot zaterdag 9 november ruim 70 foto’s geëxposeerd door Fotoclub Focoss uit Oss.
In de hal en gangen zijn van ongeveer 20 leden mooie en heel verschillende foto’s te zien. Deze expositie is te zien tijdens de openingsuren van Muzelinck, van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur (tijdens schoolvakanties gesloten)

.
Focoss Jan van Genten.JPG Focoss Bryce Park - Amerika.JPG

Een aantal verschillende onderwerpen zijn: natuur – portret – dieren – architectuur – abstract - landschappen – macro – sport etc.

De Oss fotoclub Focoss bestaat al ruim 50 jaar en is een gezellige, niet te grote club, met zowel beginnende als ervaren fotograferende leden, die beschikken over apparatuur die varieert van de smartphone tot de geavanceerde digitale spiegelreflexcamera met losse lenzen.

Op de wekelijkse clubavonden waar je ook gewoon vrijblijvend kan komen kijken (maandagavond in buurthuis “Kortfoort”) worden onder andere de gemaakte foto’s besproken. Natuurlijk zijn dit meestal digitale foto’s gemaakt met camera of gewoon met de smartphone.

Zo zijn er ook avonden met lezingen door deskundigen over fotografie en aanverwante zaken zoals uitleg over fotoapparatuur, nieuwe ontwikkelingen op fotogebied en het bewerken van foto's.

Elke week is er een afwisselend programma. Meer weten: www.focoss.nl