CENTRUM VOOR DE KUNSTEN | BERNHEZE | CUIJK | OSS
De Osse Nacht

De Osse Nacht

De uitbraak van het Coronavirus heeft wereldwijd al voor de nodige annuleringen van evenementen en festivals gezorgd, zo ook in Oss en omgeving. Natuurlijk gaat het ook bij de organisatie van De Osse Nacht door het hoofd dat doorgang van het festival wellicht niet mogelijk is. Evenementen tot 1 juni zijn op dit moment verboden. De Osse Nacht vindt plaats op 13 juni en valt dus buiten de periode van de op dit moment gestelde maatregelen.

Uiteraard willen wij niets liever dan op deze dag zoveel mogelijk amateurkunstenaars een podium bieden en de inwoners van Oss en omgeving trakteren op een avond (en een stukje nacht) met een grote diversiteit aan optredens in een gezellige festivalsfeer. Wij zijn echter afhankelijk van een verlenging dan wel opheffing van de maatregelen van de overheid of we dit kunnen realiseren. We wachten de berichtgeving van de overheid af en maken direct daarna bekend of De Osse Nacht op 13 juni kan plaatsvinden.

Tot slot willen we nog graag het belang benadrukken van de coronamaatregelen. Door nu gezamenlijk onze verantwoordelijkheid te nemen en de maatregelen na te leven, kunnen we samen de impact van de coronacrisis op onze samenleving enigszins beperken. De Osse Nacht is een prachtig evenement, maar onze gezondheid is uiteindelijk het allerbelangrijkst!

Namens de organisatie van De Osse Nacht,
Theater De Lievekamp & Muzelinck, Centrum voor de Kunsten

Tot nader bericht blijft het mogelijk om in te schrijven voor deelname aan De Osse Nacht.
Klik hier
voor meer informatie en om in te schrijven.