CAB café.jpg

CAB-café

Startdatum
15 april 2021 14:30
Stopdatum
15 april 2021 17:00

Kunstloc Brabant en Muzelinck organiseren samen het online CAB-Café #11.

Met de programmalijn Kunst & Geluk levert Muzelinck een concrete bijdrage aan de Positieve Gezondheid van mensen.

Medio 2019 is Muzelinck samenwerkingspartner geworden van Proeftuin Ruwaard. De Ruwaard is een wijk in Oss en waar wijkbewoners en organisaties samen oplossingen bedenken met als doel: een vitale wijk waar wijkbewoners tegen lagere kosten een betere (positieve) gezondheid ervaren. De zorg- en welzijnspartners vanuit de proeftuin vinden de aanvulling vanuit Muzelinck met inzet van Kunst en Cultuur van toegevoegde waarde. Met name op het gebied van collectieve en op preventie gerichte programma’s kan Muzelinck iets betekenen.

Maar hoe doe je dat? Hoe werk je structureel samen? Hoe kom je van projecten naar een programma? En wat kan Kunst betekenen voor een betere (positieve) gezondheid? Tijdens dit CAB-Café duiken we dieper in deze bijzondere aanpak en de dilemma’s waar ze nu tegen aanlopen.

Dit CAB-Café is online, maar we zoeken zoveel mogelijk interactie op. Daarbij hoort natuurlijk weer een leuke verrassing voor thuis! Wil je deze ontvangen? Meld je dan aan voor 1 april en vergeet niet je adres door te geven bij aanmelden!

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN