Raadhuislaan 18 | 5341 GM Oss | T: 0412 - 62 37 27 | E: contact@muzelinck.nl
Workshop drummen door Olaf Fase (Slagerij van Kampen), locatie: Cuijk

Workshop drummen door Olaf Fase (Slagerij van Kampen), locatie: Cuijk

Op zaterdag 21 oktober organiseert Muzelinck Cuijk samen met Schouwburg Cuijk een workshop drummen door Olaf Fase, drummer bij Slagerij van Kampen. Speciaal voor leerlingen van Muzelinck wordt er een bijzonder tarief gehanteerd. Deelnemen aan de workshop kost slechts € 1,00.

Zelf doet ie er heel nuchter over, maar de lijst van artiesten, waar Olaf Fase het podium mee heeft gedeeld, is op z’n minst indrukwekkend te noemen. Zomaar een greep: Waylon, Treble, Nielson, Laura Jansen en Danny de Munk. En drumde hij in musicals waaronder Zorro en Sisteract. Sinds mei 2014 is hij het jongste lid van Slagerij van Kampen! Daarnaast geeft Olaf zijn kennis graag door aan drummers. Zo werkt hij al vanaf 2004 samen met Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) voor de Slagwerkkrant, het tijdschrift voor drummers in Nederland, waarin zij samen tweemaandelijks een cursus voor drummers schrijven.

Olaf gaat in zijn workshop antwoord geven op de vraag: hoe kun je creatief, verhalend en motorisch drummen? De oefeningen die we gezamenlijk doen, zijn gebaseerd op de spetterende drumsolo die hij aan het begin laat horen. De oefeningen zijn erg leuk en inspirerend voor zowel beginnende als gevorderde drummers. Vanaf de zitplaats gaan we drummen in de lucht, op je knieën en zelfs op servetjes. En voor een echte durfal is er een plaats achter het drumstel! Daarnaast vertelt hij over zijn ervaringen als drummer bij Slagerij van Kampen, waarmee hij diezelfde avond dus een optreden zal verzorgen in de Schouwburg Cuijk!

De workshop duurt van 15.30-16.30 uur en is geschikt voor zowel jeugd als volwassenen. Aan deelnemers wordt gevraagd om zelf drumstokken mee te nemen. Voor diegene die niet in het bezit zijn van drumstokken heeft Muzelinck enkele sets ter beschikking.

Kaartjes a € 1,00 voor de workshop zijn te bestellen via de website van de Schouwburg: https://schouwburgcuijk.nl/voorstellingen/slagerij...

Op dezelfde pagina kun je natuurlijk ook kaartjes bestellen voor de voorstelling die ’s avonds volgt.
Maak snel gebruik van dit bijzondere aanbod!