Raadhuislaan 18 | 5341 GM Oss | T: 0412 - 62 37 27 | E: contact@muzelinck.nl
Lezing 'Vrouwen in de Kunst': Powervrouwen in beeld, belangrijke vrouwen in de geschiedenis

Lezing 'Vrouwen in de Kunst': Powervrouwen in beeld, belangrijke vrouwen in de geschiedenis

Powervrouwen in beeld, belangrijke vrouwen in de geschiedenis’ door kunsthistorica Lieke Tax-Oude Vrielink. De lezing wordt gegeven bij Museum Jan Cunen en sluit perfect aan op de huidige expositie bij Museum Jan Cunen: ‘Powervrouwen’.

bijvoorbeeld van de vrouwelijke Farao Hatschepsut, vrijheidsstrijdster Jeanne d’Arc, Madame de Pompadour, keizerin Victoria, Simone de Beauvoir, Eleanor Roosevelt en veel anderen. Allemaal vrouwen die in hun tijd een prominente rol hebben gespeeld.

Een kaartje voor een lezing kost € 14,00 en biedt eveneens toegang tot het museum. De lezing vindt plaats op zondagmiddag van 14.00 - 16.00 uur. Er zit een korte pauze in waarin u kunt genieten van een kopje koffie of thee. Dit is bij de prijs inbegrepen.

Kaarten zijn te koop bij Muzelinck. Het is mogelijk om telefonisch te reserveren en de kaarten voor aanvang van de lezing bij het Jan Cunen Museum op te halen. Ook is het mogelijk om, voor aanvang van de lezing, een kaartje te kopen aan de kassa van Museum Jan Cunen.