Raadhuislaan 18 | 5341 GM Oss | T: 0412 - 62 37 27 | E: contact@muzelinck.nl
KVA Uit de Kunst - Nieuwjaarsconcert

KVA Uit de Kunst - Nieuwjaarsconcert

Met het thema van het komende nieuwjaarsconcert “KVA uit de kunst” is er vanuit KVA het initiatief genomen om te komen tot een wel zeer bijzondere samenwerking tussen het Centrum voor de Kunsten Muzelinck, Theater de Lievekamp en Stadsharmonie KVA. Een samenwerking die tussen 21 december 2017 en 7 januari 2018 moet gaan resulteren in een expositie van kunstwerken van cursisten van Centrum voor de Kunsten Muzelinck in de foyer van Theater de Lievekamp. Met deze expositie, in aanloop naar het nieuwjaarsconcert van Stadsharmonie KVA op 7 januari 2018, laten de drie cultuurpartijen zien dat er muziek zit in culturele samenwerking als het om de kunstbeleving van Osse amateurs gaat. De te exposteren kunststukken zullen een breed kader van beeldende kunst omvatten. Zo zijn er naast schilderijen bijvoorbeeld ook objecten van keramiek te bewonderen. Kunst die Stadsharmonie KVA tijdens het komende nieuwjaarsconcert vertaalt naar een boeiend muzikaal theater.

De expositie zal gratis te bezichtigen zijn tijdens openingsuren van Theater de Lievekamp en natuurlijk tijdens het KVA nieuwjaarsconcert. In aanloop naar de expositie en het concert zullen we op deze site in artikelen meer aandacht aan dit initiatief besteden.

Wilt u het bezoeken van een inspirerende (gratis) expositie combineren met een bijzondere muzikale theater voorstelling, waarin KVA op zoek gaat de vraag “Wat is Kunst?”, dan kan dat door kaarten (1st rang €15 en 2de rang €13,50) te bestellen via KVA (info@kvaoss.nl of 06-25064875) of bij de theaterkassa van de Lievekamp (0412 648922 of info@lievekmap.nl).

https://www.lievekamp.nl/voorstelling/nieuwjaarsco...